Sombor: Regresiranje prevoza za srednjoškolce

05/09/2016 11:20

Sombor: Regresiranje prevoza za srednjoškolce

Učenici srednjih škola u Somboru i okolini koji putuju u školu imaju pravo na regresiranje prevoza u školskoj 2016/2017. godini.

Grad Sombor će regresirati troškove prevoza učenika i učenica koji pohađaju srednju školu koja se nalazi u Somboru, a koji žive u selima i prigradskim naseljima grada Sombora, kao i oni koji žive na teritoriji grada Sombora, a školuju se u opštinama Kupa, Apatin Odžaci, Subotica i Bačka Topola.

Za učenike i učenice koji žive u selima i prigradskim naseljima na teritoriji grada Sombora, a pohađaju srednju školu sa sedištem u Somboru visina regresirane mesečne karte zavisi od relacije putovanja, odnosno zone kojoj pripada selo u kojem žive.

Spisak svih državnih srednjih škola u Srbiji!

Na relacijama u prvoj i drugoj zoni mesečne karte se regresiraju u visini od 40 odsto cene mesečne karte, a u trećoj i četvrtoj zoni u visini od 50 odsto cene mesečne autobuske karte prevoznika „Severtrans” Sombor.

Učenici i učenice iz porodica korisnika socijalne novčane pomoći, bez roditeljskog staranja ili sa smetnjama u razvoju ostvaruju pravo na 100 odsto regresiranu mesečnu kartu.

Učenici i učenice koji pohađaju škole sa sedištem u Kuli, Apatinu, Odžacima, Subotici ili Bačkoj Topoli ostvaruju pravo na nadoknadu troškova prevoza koji iznosi 40 odsto cene mesečne karte u javnom prevozu za relaciju od mesta prebivališta do sedišta škole.

Više informacija o regresiranju troškova prevoza nalazi se ovdea spisak potrebne dokumentacije za regres troškova prevoza nalazi se ovde.

05/09/2016 11:20

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga