Back to homepage

Škola za oštećene sluhom-nagluve “Stefan Dečanski” – Beograd (Savski Venac)

stefan-decanski1Adresa: Svetozara Markovića 85, Beograd (Savski venac)
Telefon: 011/2684-167
Website: stefandecanski.edu.rs
Email: [email protected]

Škola za oštećene sluhom-nagluve “Stefan Dečanski” iz Beograda, postoji više od jednog veka, osnovana je 1896. godine. Kroz istoriju više puta je menjala ime i lokaciju, ali je osnovna delatnost uvek bila obrazovanje dece sa oštećenim sluhom. Škola od svog postojanja aktivno prati naučna dostignuća u oblasti rehabilitacije svih oblika oštećenja sluha.

Škola poseduje klinički audiometar proizvođača “MADSEN”, savremene selektivne amlifikatore i druga moderna učila što kvalitet nastave podiže na visok nivo. Rehabilitacija dece sa kohlearnim implantom sprovodi se od 2000. godine. Učenici upisuju smerove u trajanju od 3 i 4 godine.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za oštećene sluhom-nagluve "Stefan Dečanski" - Savski Venac

Područje rada: Delatnost ličnih usluga

Područje rada: Hemija, nemetali i grafičarstvo

Područje rada: Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane

  • Pekar – učenici sa smetnjama u razvoju (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

Područje rada: Šumarstvo i obrada drveta

  • Stolar – učenici sa smetnjama u razvoju (3 godine) – 6 mesta

Područje rada: Tekstilstvo i kožarstvo

UPIS UČENIKA - Škola za oštećene sluhom-nagluve "Stefan Dečanski" - Savski Venac

Učenici podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika. Osnovni uslov je da učenik ima završenu osnovnu školu.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga