Da li je ovo najbolja Nintendo konzola do sada?

21/10/2016 12:48

Da li je ovo najbolja Nintendo konzola do sada?

Iako još uvek ne postoje detalji o tome kad izlazi ili koliko će koštati, ali se o novoj Nintendo konzoli već dosta toga zna. Da li je to najbolja konzola ove kompanije do sada?

Pod nazivom Nintendo Switch nova konzola će ponuditi mnogo više nego ijedna do sada. Naime, ona može biti klasična konzola za igranje u sobi, ali će biti lako pretvoriti je u prenosivu zahvaljujući kojoj ćete svoju omiljenu igru igrati gde god da se nalazite.

Naime, Nintendo-va nova konzola će moći da se igra kao prenosiva kozola koja će imati sve tastere, pa čak i specijalno dizajnirane džojstike koji će omogućiti i igru u više igrača – bilo gde!

Pročitajte i: Nintendovu aplikaciju svi vole!

Nintendo Switch je rasklopiva konzola koja je dizanirana tako da može da posluži i kao sobna konzola, ali koju možete nositi kao tablet računar i igrati preko ekrana koji je osetljiv na dodir.

Nintendo Switch

Nintendo Switch

Najavljuje se da će Nintendo Switch biti dostupan u prvoj polovini naredne godine, ali još ne postoji precizan datum, a do tada – pogledajte kako ova konzola izgleda i kako će moći da se koristi:

21/10/2016 12:48

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga