Ograničena serija providnih Super Nintendo konzola

11/04/2017 09:45

Ograničena serija providnih Super Nintendo konzola

Za sve ljubitelje Super Nintenda – ovo su sigurno lepe vesti. Naime, uskoro će se u prodaji način organičena serija providnih konzola!

Deo ovog prodajnog paketa biće i Super Mario World igra, a još uvek nije poznato koliko će koštati Super Nintendo u potpuno providnom kućištu.

Jedno je sigurno – svako ko uspe da dođe do primerka ove konzole iz organičene, providne serije imaće potpuno jedinstven primerak ove konzole, jer će svaki primerak imati serijski broj.

Pored kućišta istog, providnog dizajna biće i ketridži, a materijal za ove modele je recikliran, odnosno ranije korišćen u proizvodnji SNES konzola.

Uspešna priča japanskog Nintenda počinje kad je iz Japana u Ameriku stigao Nintendo Entertainment System, odnosno NES, koji je postao najprodavanija 8-bitna konzola svog vremena. Imao je kertridže sa igrama, koji su se ubacivali direktno u konzolu, a upravljači, odnosno kontroleri su bili žicama povezani za konzolu i nisu se mogli menjati, kao što je to mnogima poznato sa novijih konzola.

11/04/2017 09:45

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga