Zabava na Google Chrome-u

09/09/2015 11:15

Zabava na Google Chrome-u

Google Chrome je obezbedio svojim korisnicima da se u trenucima bez interneta ipak zabave, a nema boljeg načina da vam prođe vreme u čekanju, od – igranja igrice.

Mini igra koja je skrivena za one čiji je internet besprekoran, a koju je Google pripremio za svoje korisnike, naziva se T-Rex. Jednostavna igrica sigurno će usrećiti one koji nisu imali sreće – pa im je internet konekcija prekinuta.

Ukoliko baš imate želju da igrate igricu na Google Chrome-u, a pritom imate sreće sa internetom koji radi, dovoljno je da laptop ili neki mobilni uređaj preko kog koristite Chrome, isključite sa Wi-Fi mreže i osvežite stranicu na kojoj ste bili dok ste imali internet konekciju.

U trenutku kada se na ekranu pojavi T-Rex potrebno ga je pokrenuti kako bi i igrica započela. Dovoljno je samo da pritisnete strelicu na gore koja se nalazi na tastaturi ili da dodirnete ekran mobilnog telefona ili tableta.

Dinosaurusu je zadatak na preskače kaktuse i izbegava nalete ptica i sve to dok se ubrzava njegovo kretanje. Vi ste tu da mu date komandu – kada da skoči, a kada da se spusti kako bi izbegao pticu.

09/09/2015 11:15

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga