Nova mesta za upis na Kembridž program Savremene gimnazije

20/08/2015 11:12

Nova mesta za upis na Kembridž program Savremene gimnazije

U Savremenoj gimnaziji otvorena su dodatna mesta za upis učenika u treći razred Kembridž programa ove srednje škole.

Pojavilo se veliko interesovanje učenika za upis u Savremenu gimnaziju i to na baš na Kembridž program. Iz tog razloga su otvorena nova mesta za upis u III razred, odnosno Cambridge Year 12. Dosta roditelja je već prebacilo svoju decu u ovu školu i omogućili im da uče po međunarodnom programu, a interesovanje je sve veće.

Sada svi oni mogu da nastave školovanje po naprednom programu akreditovanom od strane jedne od najuglednijih svetskih obrazovnih institucija, Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu.

Na taj način, ne samo da će steći diplomu ove prestižne ustanove, već će imati i napredna znanja i sigurnu prohodnost na sve fakultete, ne samo u zemlji, već i inostranstvu.

Osim novih mesta za upis đaka, Savremena gimnazija svim zainteresovanim nudi i mogućnost da se upišu u akcijskom periodu i iskoriste priliku za jeftiniju školarinu.

savremena-gimnazija-upis

Najbolje ulaganje u budućnost

Napredno znanje sada je dostupno svima i to po veoma povoljnim cenama, koje je Savremena gimnazija omogućila. Cena školarine je znatno umanjena i tako je prestižna Kembridž edukacija približena svakoj porodici.

Školovanje u Savremenoj gimnaziji se može plaćati na rate, od 142 evra mesečno. I na taj način je školovanje u jednoj ovakvoj gimnaziji veoma dostupno.

Savremene učionice u Savremenoj gimnaziji

U Savremenoj gimnaziji odeljenja su sastavljena od po 20 učenika, a nastava se odvija po principu mentorstva, što znači da se nastavnici posvećuju svakom đaku posebno. Učenici imaju mogućnost da se obrazuju u savremenim, posebno dizajniranim učionicama – Intelligent Classroom i Google Technology Classroom.

Nastava je podržana najnovijim tehnologijama, kao što su tablet uređaji, interaktivne table, elektronski dnevnici, Google aplikacije, jedinstvena eLearning platforma i još mnogo toga.

Razmislite šta je najbolja opcija za vaše dete!

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara.

Period akcije za upis po povoljnijoj ceni školarine ističe 31. avgusta.

 

20/08/2015 11:12

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga