Šta ako vaše dete nije upisalo željenu školu?

05/07/2015 08:00

Šta ako vaše dete nije upisalo željenu školu?

Već danima vam se život vrti samo oko pitanja da li će vaše dete upasti u školu koju ste odabrali. Da li ima dovoljno bodova za školu broj 1? Može li da se izbori sa tolikom konkurencijom? Hoće li  dobiti svoju priliku?

U pravu ste – ovo je veoma bitna odluka za budućnost vašeg deteta. Od toga koju će školu upisati, zavisi da li će biti uspešan ili izopšten, hoće li se družiti sa uspešnim i cenjenim ljudima ili sa onima na margini, da li će imati veliku platu i udoban život ili će jedva preživljavati i spajati kraj sa krajem.

Ali, da li ste razmišljali o ovome: možda idealna škola za vaše dete nije uopšte bila na listi želja? Možda je ovo sjajna prilika da upišete vaše dete u školu iz snova, bez obzira u koju školu sa liste je upalo.

Da li ste razmišljali o tome da odlučujuće za budućnost vašeg deteta nije da li ima jedinicu ili peticu, kako je uradilo test na prijemnom, koliko je bilo koncentrisano ili ne, da li mu je nešto ometalo pažnju, da li su njegovi drugari prepisivali test i tako stekli više bodova? To su danas uslovi za dobijanje dobre škole na listi želja.

Odlučujuće za budućnost deteta je kako će provesti sledeće četiri godine. To je ono što će ga izdvojiti od ostalih i zagarantovati mu uspeh u budućnosti.

Možda vaše dete ne mora da trpi sve nedostatke obrazovanja koje vam se nudi na listi želja:  neopremljene učionice, ugrožena bezbednost dece, loše društvo, nastava koja godinama zaostaje, profesori koji nemaju vremena da obrate pažnju na vaše dete.

Za sve koji razmišljaju o ovome i koji znaju da za njihovo dete postoji bolja šansa za uspeh, pruža se odlična prilika.

Edukacija

Najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji – Savremena gimnazija, organizovala je specijalnu akciju za upis dece koja nisu dobila željenu školu ili jednostavno žele da osiguraju uspešnu budućnost. Sa čak 50% popusta na cenu školovanja, koliko je omogućeno u okviru akcije, roditelj plaća zapravo samo dve godine, a dobija sve četiri godine najkvalitetnijeg obrazovanja za svoje dete.

Akcija traje do 7. jula, a prijave su na sledećem linku. Samo 5 učenika dobiće jedinstvenu priliku d po ovako specijalnim uslovima postanu učenici Savremene gimnazije (www.savremena-gimnazija.edu.rs).

Obrazovanje po programu prestižnog Kembridž univerziteta sada je dostupno i roditeljima u Srbiji, koji ranije nisu mislili da njihovo dete može da dobije obrazovanje po najvišim svetskim standardima.

Obezbedite svom detetu sigurnu i upešnu budućnost, da bude u grupi sjajnih učenika, koji su dobro vaspitani, znaju koje su prave vrednosti, okruženo motivisanim profesorima koji će pomoći detetu da iskoriste sve svoje potencijale.

U ovakvim uslovima obrazovanja, vaše dete može ostvariti ono o čemu mnogi roditelji ni ne sanjaju.

Da podsetimo, specijalna akcija za upis u Savremenu gimnaziju traje do 7. jula. Sa 50% popusta, roditelj plaća samo dve godine, a dobija četiri godine najkvalitetnijeg obrazovanja za svoje dete. Samo 5 učenika imaće priliku da se upišu po ovim pogodnostima.

05/07/2015 08:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga