Novi trend u farbanju kose

02/04/2020 10:19

Novi trend u farbanju kose

Jedna boja kose je sve popularnija u svetu i mnoge žene se farbaju baš u ovu boju.

“Siva je nova plava” izveštava CNN. Američki portal izveštava da je u poslednje vreme sve više poznatih ličnosti koje su odlučile da ofarbaju kosu u sivo. Neke od njih su Ariana Grande i Kim Kardašijan.

Naravno, ovaj trend prate i široke mase, pa se na ulicama svetskih gradova sve češće mogu videti žene sa ovom bojom kose.

“Odjednom, razne nijanse sive su došle u modu, mada bi neki mogli reći da je ova boja samo za šene koje imaju ispod 40 godina i samo onda kada se koriste skupe i kvalitetne farbe i nakon tretmana”, piše CNN.

Ova boja kose do skoro nije bila nešto što bi žene želele, nego baš suprotno.

Ipak, i ranije smo ovu boju kose mogli videti na nekim ženama, kao što su Džudi Denč, Helen Miren, Džejmi Li Kartis, Tereza Mej I Kristin Lagard koje su se odlučile za prirodnu boju kose.

Žene su u poslednje vreme sve više ponosne na svoju sivu kosu, pa je tako napravljen i Instagram profil na kome se objavljuju slike žena sa ovom bojom kose. Ovaj profil je već zapratilo preko 178 hiljada pratilaca.

Drage dame, ako vam priroda još uvek nije dala sivu kosu i ako ste hrabre i želite da probate nešto novo, evo idealne prilike da zapratite ovaj svetski trend. S druge strane ako je vaša kosa osedela, a vi ste umorni od farbanja, možda je pravo vreme da napravite pauzu i vidite kako vam stoji prirodna boja kose. Manje ćete se truditi oko nje, biće vam lakše, zdravije je da je ne farbate, a pritom ćete biti u trendu.

02/04/2020 10:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga