Trikovi za uklanjanje ogrebotina sa ekrana telefona

20/10/2017 15:14

Trikovi za uklanjanje ogrebotina sa ekrana telefona

Ukoliko ste slučajno izgrebali ekran svoj elektronskog ljubimca, ne očajavajte! Uz pomoć ovih jednostavnih trikova, uklonićete male ogrebotine i oštećenja bez mnogo muke!

Pasta za zube

Pored tog što čini naše zube čistim i zdravim, pasta za zube može da pomogne i kod malih oštećenja na ekranu mobilnog telefona. Veoma malu količinu paste nanesite na vatu ili mekanu tkaninu i nežnim, kružnim pokretima pređite preko ekrana. Ogrebotine će nestati. Vodite računa o dugmićima i tipkama sa strane i ne koristite velike količine paste, jer mogu da “zapuše” tipke koje su odvojene od ekrana.

Krema za kola

Krema koja se koristi za uklajanje ogrebotina sa automobila, ali može i te kako da ukloni i oštećenja na ekranu. Nanesite je na krpu i obrišite ekran, nežnim, kružnim pokretima.

Šmirgla

Uz pomoć ovog alata, takođe ćete ukloniti ogrebotine. Ipak imajte na umu da se pri izboru šmirgle opredelite za što blažu, kako ne biste samo još više izgrebali ekran.

Soda bikarbona

Ovaj čudnovati prah može da vam pomogne i ukloni ogrebotine sa ekrana. Pomešajte nekoliko kašika sode bikarbone sa vodom i napravite pastu. Zatim mekanom krpom nanesite pastu na ekran telefona i utrljajte.

Ulje

Biljno ulje privremeno će ukloniti manje ogrebotine sa ekrana. Nekoliko kapi nanesite na vatu i pređite preko ekrana.

20/10/2017 15:14

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga