Besplatne pripreme za prijemni na PMF-u!

24/11/2017 14:31

Besplatne pripreme za prijemni na PMF-u!

Departman za matematiku i informatiku novosadskog PMF-a i ove godine organizuje besplatne pripreme za prijemni ispit za upis na osnovne studije matematike i informatike.

Na pripremama profesori Departmana zajedno sa učenicima rade zadatke iz odgovarajućih oblasti matematike i informatike. Osnovni cilj priprema je da se naši budući studenti upoznaju sa svim tipovima zadataka koji će biti na prijemnom ispitu, ali i da se kroz povremena popularna predavanja, koja će biti posebno najavljivana, zainteresuju za naprednije matematičke i informatičke teme.

Prvi ciklus priprema za prijemni za PMF počinje u decembru:

2. decembar – od 10 do 13 časova: Uvodne napomene i uvodni zadaci iz matematike, (predavači dr Đurđica Takači i dr Miloš Racković, profesori PMF-a u Novom Sadu)
9. decembar – od 9:30 do 13 časova: Dani matematike
16. decembar – od 10 do 13 časova: Novi pristup pripremama za matematiku na Departmanu za matematiku i informatiku – budući studenti prvo rade zanimljivi kviz „Most matematike“, da bi sami proverili svoje znanje, a posle nastavnik radi zadatke koje su učenici imali na kvizu

Drugi ciklus priprema počinje 2.2.2018. u 10 časova, a treći ciklus priprema biće održan neposredno pred prijemni ispit.

Očekujemo vas na Departmanu za matematiku i informatiku! Prethodna najava nije potrebna, dovoljno je samo doći – Trg Dositeja Obradovića 4.

24/11/2017 14:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga