Srednjoškolci uče o volenterizmu i aktivizmu

02/12/2015 10:59

Srednjoškolci uče o volenterizmu i aktivizmu

Radionice “Čemu služi (taj) aktivizam i volonterizam?”, koje organizuje društvo “Raspustilište”, namenje su učenicima srednjih škola iz Novog Sada i okoline.

Svi koji su zainteresovani da učestvuju na ovim radionicama, koje se održavaju 5. i 12. decembra, mogu se prijaviti do 4. decembra.

Program radionica namenjen je učenicima i učenicama srednjih škola iz Novog Sada i okoline. Na ovaj način će svi imati prilike da kroz praktičan radioničarski rad nauče više o temama kao što su: politika za mlade, liderstvo i timski rad, organizacija događaja, veštine javnog nastupa i prezentovanje, pregocaranja i javno zastupanje i lobiranje.

Na radionicama učenici i učenice će imati prilike da saznaju i zašto bi trebalo da se društveno aktiviraju, kao i kako to da urade na najbolji način, zašto i kako da volontiraju, ali i gde mogu saznati više o programima čiji deo mogu postati.

Prijavljivanje za radionice “Čemu služi (taj) aktivizam i volonterizam?” vrši se slanjem mejla na adresu [email protected] ili pozivom telefona na broj 063/560-906.

Kontakt osoba za prijavljivanje je Aleksandra Lukić.

Društvo “Raspustiliše” se nalazi u Radničkoj ulici broj 20 u Novom Sadu. Više o njihovom programu i aktivnostima nalazi se na sajtu ili zvaničnoj Facebook stranici.

Radionica “Čemu služi (taj) aktivizam?” podržao je Grad Novi Sad – Gradska uprava za sport i omladinu, Kancelarija za mlade.

02/12/2015 10:59

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga