Šta ako vaš mali maturant ne upiše školu koju želi?

03/07/2017 16:34

Šta ako vaš mali maturant ne upiše školu koju želi?

Mala matura je prošla, a vaše dete nema dovoljno bodova da upiše školu koju želi. Muči vas i to da li će završiti u školi koja ga ne zanima i zaglaviti se u demotivišućem okruženju, koje će uništiti njegove potencijale? Ali zašto da vaše dete uništi čitavu budućnost zbog jednog propuštenog pitanja, treme ili loše koncentracije?

SavremenaGimnazijaUpis

Odahnite. Vaše dete je napravilo grešku, i to potpuno opravdano, ali ne na prijemnom ispitu, već onda kada je na red došlo sastavljanje liste želja.

Kako sad to? Ono jednostavno nije imalo izbora, jer najbolja škola nije ni bila na spisku.

Loše vesti su zapravo odlične

Izreka „ko zna zašto je to dobro” nikada brže nije pokazala svoju istinitost. Umesto brige o tome u kojoj školi će vaše dete provesti naredne četiri godine, slobodno se radujte – budućnost mu se već sada osmehuje, u Savremenoj gimnaziji.

Najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji ostavila je 5 mesta za decu koja nisu upisala željenu školu ili jednostavno žele da odmah osiguraju uspešnu budućnost. Samo njih petoro će dobiti jedinstvenu priliku da po povlašćenim uslovima upisa postanu savremeni gimnazijalci i ostvare čak 48% popusta na cenu školovanja, ali samo ako se prijave do 8. jula do ponoći.

Prijavite se odmah »

Kembridž obrazovanje sada je dostupno svima – sa 48% popusta

Školovanje po programu uglednog Univerziteta u Kembridžu nije rezervisano samo za decu čiji roditelji imaju novca da im to priušte, a ovom prilikom Savremena gimnazija je to još jednom potvrdila. Prijavom do 8. jula svom detetu ćete platiti samo dve godine, a ono će dobiti skoro sve četiri godine najkvalitetnijeg obrazovanja.

Učenici koji se prijave do 8. jula mogu da ostvare 48% popusta za školarinu na sva tri programa Savremene gimnazije: Nacionalnom, Kembridž i Kombinovano-bilingvalnom, zavisno od toga da li žele da uče na srpskom, engleskom ili na oba jezika.

Obezbedite svom detetu sigurnu i uspešnu budućnost. Pružite mu obrazovanje po najvišim svetskim standardima i rad u kreativnom i inovativnom okruženju uz svakodnevno korišćenje najsavremenije tehnologije, koji će mu pomoći da stekne praktična znanja i veštine i ostvari svoje potencijale.

Požurite i prijavite se što pre!

Ne dozvolite da vaš školarac dobije bilo šta manje od najboljeg. Jer upravo to zaslužuje! Načinite prvi korak ka uspešnoj budućnosti svog deteta.

03/07/2017 16:34

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga