Dočekajte spremni popravni iz matematike!

09/05/2016 12:29

Dočekajte spremni popravni iz matematike!

Veliki broj učenika ima problem baš sa gradivom iz matematike, zbog čega upravo iz ovog predmeta učenici najčešće polažu popravni ispit.

U svim školama u Srbiji se organizuje pripremna nastava za polaganje popravnog ispita, ali je potrebno da se što bolje pripreme svi učenici koji se nalaze u toj situaciji – kako bi bili sigurni da će ispit položiti i uspešno završiti razred.

Privatni časovi kod “iskusnog” profesora matematike

Sama činjenica da je đak “pao” na popravni znači da je potrebno nadoknaditi znanje koje nije stečeno na nastavi u školi. Često se upravo u toj situaciji angažuje nastavnik za privatne časove kako bi se pomoglo učeniku da se pripremi za ispit, kad već nije uspeo da dobije prolaznu ocenu na zvaničnom kraju školske godine.

Poenta privatnih časova je da učenik dobije potrebnu pažnju i adekvatan pristup kako bi savladao gradivo. Ovo znači da nastavnik mora biti profesionalac i stručnjak, kakvi se možda ne sreću baš na svakom ćošku.

Kako bi olakšali potragu i prevazišli geografske prepreke – postoji mogućnost i rešavanja matematičkih problema putem Skype-a. Na ovaj način đacima će biti pristupačniji bolji nastavnici, a učenje će im biti još lakše – u udobnosti svoje sobe.

Cena privatnih časova matematike u Srbiji kod profesora van škole kreću se od 500 do 1.000 dinara po času, odnosno za sat i po vremena nastave, što može biti veoma skupo, pogotovo za one učenike koji su u većem zaostatku u učenju.

Ako dođe do toga da đak mora da se priprema za polaganje popravnog ispita, časovi za samo dva meseca pripreme mogu iznositi i do 24.000 dinara – za tri puta nedeljno po sat i po vremena.

Ovo nije tako strašno – pogotovo ukoliko priprema urodi plodom i donese očekivane i željene rezultate, odnosno položen popravni ispit. Međutim, to nije jedini način na koji se može pripremati za polaganje popravnog ispita iz matematike.

Pogledajte na koji način možete uštedeti novac, a pritom ipak dobiti znanje i posvećenost profesora koja je potrebna učenicima kako bi što bolje savladali propušteno gradivo.

Priprema za popravni iz matematike uz pomoć najmodernije tehnologije

Savremena tehnologija nudi mnogo toga što nam olakšava život svakog dana. Upravo zahvaljujući savremenim edukativnim platformama i metodama podučavanja i učenja na daljinu – svi učenici se mogu pripremiti za polaganje popravnog ispita – online! Na ovaj način štedi se na vremenu, ali i na uloženom novcu za pripremu.

Specijalni program za polaganje u Ok školi matematike omogućava učeniku da iz svoje sobe uživa u metodi nastave prilagođene modernom dobu, ali i njegovim potrebama. Svaki problem ili problematično gradivo rešava se putem online konsultacija sa profesorom koji je u potpunosti posvećen učeniku i koji raspolaže adekvatnim znanjem i dugogodišnjim iskustvom u osnovnom, srednjem i visokom obrazvanju.

Online učenje, odnosno učenje na daljinu ima još prednosti – među kojima je i prilagodljivost termina održavanja časova, koji se usklađuju sa obavezama učenika, a ne profesora.

Na ovaj način učenicima je omogućeno da bezbrižno dočekaju polaganje popravnog ispita iz matematike.

Prijavite se za učenje matematike u Ok školi matematike!

09/05/2016 12:29

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga