Trikovi da se brzo probudite ujutro za školu

15/03/2023 13:19

Trikovi da se brzo probudite ujutro za školu

Ukoliko imate problem da se probudite ujutro i ceo dan se patite sa produktivnošću, poslušajte naredne savete.

Bez obzira da li ste zaspali na vreme ili ste malo duže ostali budni, naučnici su dokazali da se tinejdžeri mnogo teže bude ujutro, te da im treba više sati sna. Iz tog razloga, čak predlažu da škola ne počinje pre 9h ujutro, jer deca na prvim časovima nisu produktivna.

Kako se brzo razbuditi?

Ipak, dok ne dočekamo trenutak da dolazimo u školu u 9h, u nastavku poslušajte savete kako da se lakše probudite kada idete u školu pre podne.

1. Čak je i najvrednijima teško da ustanu iz toplog kreveta, kada je napolju hladno. Stoga, sa roditeljima, podesite podno grejanje, norveške radijatore, finske radijatore, kalolifer ili drugo grejno telo, tako da se pali sat vremena pre nego što treba da ustanete. Tako, neće vam biti hladno kada ustajete iz toplog kreveta i taj proces biće bezbolniji.
2. Ukoliko i dalje ne možete da se razbudite, sipajte u činiju mineralnu vodu i potopite lice u tečnost. Pored toga što ćete se istant razbuditi, poboljšaćete i elastičnost kože. Ipak, ukoliko imate akne, izbegavajte mineralnu, već lice potopite u običnu vodu.

Za više saveta, pogledajte video u nastavku.

15/03/2023 13:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga