Kako preživeti zombi apokalipsu, prema naučnicima?

10/01/2019 12:37

Kako preživeti zombi apokalipsu, prema naučnicima?

Ma koliko to smešno ili čudno zvučali, neki naučnici su istraživanjem došli do zaključka da je zombi apokalipsa moguća, ali vrlo malo verovatna.

To je da mnoge bio dovoljno dobar razlog da osmisle plan preživljavanja, a evo kako bi, prema naučnicima, zombi apokalipsa izgledala.

Prvo i osnovno, važno je zapamtiti da u slučaju zombi apokalipse, veliki gradovi i naseljena mesta su najguroženija i postoji najmanja šansa da se tamo preživi. Savet je da smesta odete na udaljeno mesto, gde nema toliko ljudi, kao što je planina ili neki drugi izolovani region. Tamo ponesite osnovne potrepštine, hranu, odeću kao i neki alat koji može da posluži kao oružje, poput noža ili sekire.

Ako- ili kada- dođe do zombi apokalipse, naučnici su ubeđeni da bi prvo pali veliki gradovi, poput Njujorka, Pekinga, Pariza i to za samo jedan dan!

Takođe, naučnici pretpostavljaju da bi se “zombi virus” širio, pa tako morate izbegavati one zaražene, jer se, prema procenama, virus prenosi ujedom. Zombiji takođe ne umiru od starosti, te ih je potrebno usmrtiti udarcem u glavu. Ukoliko tome niste vični, ogradite prostor u kojem živite kako zombiji ne bi mogli da uđu.

Razloga za paniku, zasad, nema, pa ipak nije na odmet imati ove informacije u glavi, naveli su naučnici.

10/01/2019 12:37

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga